5 gode måder at benytte kokosolie i dit hår

(sponsoreret indhold)

Kokosolie er enormt populært til mange forskellige ting – lige fra madlavning til fugtgivende creme. I dag er det dog håret der er i fokus og vi guider her til, hvordan kokosolie kan benyttes i dit hår og hvilke gode effekter det har. Kokosolie er et rigtig godt og sundt alternativ til andre hårprodukter og olien kan benyttes på rigtig mange måder.

Erstat din balsam

Kokosolie trænger både dybere og hurtigere ind i håret end andre typer af balsam. Kokosolie reparer både dine spidser og giver fugt til din hovedbund samtidigt med det giver en naturlig og sund glød til dine lokker. For den ultimative effekt kan kokosolie efterlades i håret natten over!

Filtrede hår

Skandinavisk hår tendere ikke til at filtre så nemt, men det gør mange andre hårtyper og kokosolie fungerer også perfekt til det formål. Fordel blot en smule kokosolie i dit hår, inden du går i sving med børsten. Det er ikke nødvendigt at skylle det ud igen, da det blot giver fugt til dit hår resten af dagen.

Kom skæl til livs

Kemiske shampoo, balsam, styling produkter og evt. hårfarve kan give en irriteret hovedbund og fremkalde skæl. Kokosolie i hovedbunden kan hjælpe dig med at komme skæl til livs. Massere smeltede kokosolie ind i din hovedbund inden sengetid og oplev hurtigt de positive resultater.

Større hårvækst

Mange har drømme om både længere og tykkere hår og gerne inden for den nærmeste fremtid. Kokosolie indeholder både vitaminer og essentielle fedtsyrer, som kan hjælpe med dette. Ligesom med skæl skal brugen af kokosolie foregå i nattetimerne og masseres let ind i hovedbunden.

Beskyttelse mod solen

Vi ved alle hvor slidt håret bliver af solen og kokosolie fungerer faktisk som en naturlig solcreme. Planlægger du en hel dag med solbadning, kan en smule kokosolie i håret ved en rigtig fornuftig ide.