Derfor gør rejser dig sundere

(sponsoreret indhold)

Du bliver beriget på nogle helt andre områder end du er vant til – medmindre du rejser til udlandet dagligt. At opleve andre kulturer kan være medvirkende til at ændre dit syn på livet. Du vil blive et mere empatisk og sympatisk menneske, og får let ved at perspektivere ting, oplevelser og handlinger så det bliver genkendeligt for dig.

Du styrker dine sociale færdigheder

Det giver sig selv, at du bliver mere stærk ren socialt – i hvert fald på den sproglige del af kommunikationen. Du bliver bedre til at forstå et fremmedsprog, men du bliver også bedre til at skabe kontakt til et menneske, der måske stammer fra et land du har besøgt.

Der er mindre risiko for stress

Når du er ude og rejse, som ikke bare er en overnatning i enten Skagen eller København og så hjem igen, så vil du helt automatisk tænke mindre på det du har at se til derhjemme.

Dit fokus er et helt andet sted, eftersom du er på udebane.

Du kender det sikkert selv. Hvis du arbejder i mange timer i træk, du har en opgave eller andet som kræver meget tid, så har du nogle gange brug for at få dig en pause og så vænne tilbage. Her får du måske en ”hold da op ”-oplevelse ved at undre dig over hvorfor du har gjort som du har

Tag væk hjemmefra og tag tilbage til arbejdet. Du får slappet af i sindet og er endnu stærkere end før.

Tålmodighed og bedre sexliv

Her er muligvis de to største gaver du får ved at rejse. Når du ser hvordan en genkendelig procedure er i et udland og sammenligner det med Danmark, vil du automatisk lære at acceptere forskelligheden og at ikke alle er maskiner under de samme vilkår. Du bliver mere rolig i sindet og derved får du ikke et behov for at skynde dig at udføre opgave efter opgave.

Derudover vil du få et bedre sexliv. Flere undersøgelser har vist, at par der rejser sammen, får et mere intimt, velfungerende og godt sexliv. Dette skyldes at i er på udebane – sammen. Det er jer mod resten af verden.

Udarbejdet i samarbejde med kviklanet.dk – guide til lån trods rki registrering.