Er du tilfreds med dit udseende?

(sponsoreret indhold)

Vi lever i en verden, hvor forsidemodellerne ikke kan blive tynde nok, og hvor de samtidig stadses op og ser fejlfri ud. Nogen lader sig påvirke af skønhedsidealerne, mens andre har selvtilliden i orden. Uanset hvad, er skønhed en underlig størrelse. Modeverdenen har skabt et skønhedsideal, mens andre har anderledes skønhedsidealer. Nogen kan lide piger med former, der ser naturlige ud. Andre kan lide veltrænede piger med abs og sixpack. Vi er nået til et årti, hvor der ikke længere kan sættes to fede streger under, hvad skønhed egentlig er. Skønhed er individuelt. Hvad synes du er smukt? Nogen er tilfreds med sit udseende. Andre er ikke. En ting er sikkert – Du skal ikke være utilfreds med dig selv. Du er god nok som du er, og er der noget du gerne vil ændre, har du rig mulighed for det.

Når selvtilliden er i orden

Måske du er en af de piger, som er godt tilfreds med dig selv. Du lader dig ikke påvirke af modemagasiner og føler dig tilpas i din krop. Måske du har nogle gode gener, eller også elsker du bare dem du har, fordi de gør dig helt unik. Hatten af for dig. Du er sej, at du tør modgå de mange skønhedsidealer, som vi hele tiden bliver mindet om. Skønhed er nemlig ikke nødvendigvis, hvad de enkelte modeblade fortæller os. Alle kvinder er smukke. Uanset om de er tykke, tynde, høje eller lave er de unikke, fordi ingen er ens. Det glemmer mange i en verden, hvor de fleste stræber efter perfektion. Vi er alle vidt forskellige og en skønhedsplet, en skæv fortand eller en kæmpe numse kan være netop det, der gør at vi skiller os ud. I stedet for at se en skæv fortand som en fejl, kan man vende den om og tænke, at det er ens varemærke. Den skæve fortand er det, der gør dig unik. Det, der skiller dig fra mængden og sørger for, at du er din helt egen. Man kan vende forskelligheder til noget positivt i stedet for negativt. Det er der mange, som kan. Alligevel er der nogen som ikke kan se bort fra forskellighederne, og dem er der heldigvis også råd for.

Når selvtilliden er ikkeeksisterende

Du kan være en af de piger, som ikke er tilfreds med sit udseende. Måske du altid har haft en b-skål, der kun er udfyldt af et par småstrittende trekanter. Måske din næse er skæv, dine øjenbryn for lyse eller dine læber for små. Mange ting kan spille ind, når man ikke er tilfreds med sig selv. Vi er alle forskellige og har hver især plusser og minusser. Det kan være hårdt dag efter dag at kigge sig selv i spejlet, og ikke være tilfreds med, hvad man ser. Spejlbilledet bliver noget man prøver at undgå og alligevel ikke kan flygte fra. Når man hver dag stirrer sig blind på den lillebitte ting, som man ikke er tilfreds med sig selv, begynder det at overskygge alt andet. Man glemmer, hvad man egentligt godt kan lide ved sig selv, fordi dét man er utilfreds med, blænder alt det gode. Hvis du står i sådan en situation, bør du tage hånd om problemet, så du kan få smilet frem på læberne igen. Du skal være tilfreds med dit spejlbillede – Det er trods alt et, som følger dig resten af livet. Et brystløft, et par tatoverede øjenbryn eller en fedtsugning kan være dét der gør, at du igen kan se dig selv i spejlet, og rent faktisk synes godt om, hvad du ser.

En af de, der ved hvor meget udseendet betyder, er Casper Ravn-Sørensen, som ejer kassekreditten.dk:
”Jeg ved hvor meget udseendet betyder nu til dags. Selvom en operation i form af brystløft, botox eller lignende kan være dyrt, er det noget man bør overveje, hvis man er utilfreds med sit udseende.”

Livet er for kort til at gå og være ked af sit udseende. Lån penge, hvis økonomien sætter stopper for, at du bliver lykkelig. Det kan være svært at nå sine mål i livet, hvis man går og er utilfreds med sig selv. Så snart selvtilliden kommer på rette kurs, og du igen begynder at stråle, vil livet og hverdagen atter se lys ud.