Inspiration til konfirmationsfrisuren

(sponsoreret indhold)

Tiden med forberedelser til konfirmationer er for alvor over os, og konfirmationen er for enhver pige en rigtig vigtig og stor dag, der er blevet set frem til i mange år. De fleste kommende konfirmander er efterhånden ved at få helt styr på kjole, make-up og sko, fest, gæster og middag, men hvad med frisuren? Det er en stor beslutning, der skal tages, når der skal tages stilling til frisuren, og der er så mange forskellige valgmuligheder, at det kan være helt og aldeles uoverskueligt at tage et endeligt valg. Det vigtigste er at finde frem til den firsure, der passer bedst til dit konfirmationstøj og personlighed, og så skal den selvfølgelig leve op til dine egne krav. Herunder er der samlet en række inspirerende ideer til, hvordan du kan sætte håret til din konfirmation.

Kort hår

Længden på ens hår definerer, hvordan og hvor mange måder man kan sætte sit hår på. Med kort hår kan man sagtens sno eller flette det på en måde, der ser elegant ud og skaber fylde samtidig med, at håret bliver holdt væk fra ansigtet. Man kan desuden også samle det i en elegant knold i nakken, så man ikke bliver generet af håret i løbet af dagen samtidig med, at man kan se hele kjolen og alle detaljerne på den. Med kort hår som man måske ikke normalt sætter op, skal man huske at bruge en masse hårnåle og hårlak, så det holder sig på plads hele dagen. En anden mulighed hvis man har kort hår kan også være at vælge at få extensions for at gøre håret længere.

Langt hår

Langt hår kommer med en hel masse muligheder for forskellige frisurer. Kan man for eksempel vælge at lave en fin knold med fletninger eller snoninger. Der findes også en hel masse måder hvorpå man kan samle håret på baghovedet, blandt andet også med en fletning eller snoning, så man får det væk fra øjnene og ansigtet. Her kan med fordel også samle håret med et flot smykke eller et hårspænde for at give looket en ekstra detalje. Ønsker man ikke at gøre det store ud af sit hår, kan man også sagtens nøjes med at glatte det eller krølle det og så have en fin blomsterkrans eller et lille diadem på som prikken over i’et.

Meget langt hår

Har man meget langt hår, har man også masser af muligheder for at sætte det på en rigtig flot måde. Det kan dog være rigtig besværligt at samle håret i en knold eller sætte det op på en anden måde, fordi ens hår kan være meget tungt, og frisuren skal jo holde en hel dag og en hel aften. Derfor kan man også sagtens holde sig til et mere casual look og glatte eller krølle sit hår, eller man kan flette det i en flot, lang fletning.

Løst hår eller opsat hår?

Om du skal have løst hår eller opsat hår, kommer helt an på, hvad du selv foretrækker, samt hvordan din kjole ser ud. Hvis din kjole har en rigtig flot ryg med masser af fine detaljer, så kan det være en god idé at sætte håret op, så du kan fremvise hele din kjole. Husk blot, at din konfirmation er en sjælden mulighed for, at du kan komme din indre prinsessedrøm til livs, og derfor nytter det slet ikke noget at gå på kompromis med noget, for man bliver kun konfirmeret én gang i sit liv.

Hvem skal sætte det?

Når du endelig har fundet frem til din frisurer, skal du selvfølgelig tage stilling til, hvem der skal sætte det. Måske kan du gøre det selv, eller måske har du en sej veninde eller et familiemedlem, som er super god til sådanne ting. Man har selvfølgelig også mulighed for at få en frisør eller en professionel hårstylist til at sætte det, hvis man vil gå all-in. Til dette kan man tage et hurtig lån, da det sagtens kan komme til at blive ret dyrt, og man skal som sagt ikke gå på kompromis med noget til sin konfirmation, så et lån er helt klart det hele værd.