En by af luksus: 7 ting at lave i Dubai

Når de fleste mennesker tænker på Dubai, tænker de på en by med luksus. En by, hvor de rige og berømte tager hen for at vise deres rigdom frem. Og selv om det måske er sandt til en vis grad, er der så meget mere i Dubai end shopping og overdådige hoteller. Dubai er en by med kultur og historie, en by med eventyr og spænding. Hvis du planlægger en rejse til Dubai, er her 7 ting, du helt sikkert bør tilføje til din rejseplan.

1) Tag på en ørkensafari

En af de bedste måder at opleve Emiraterne på er at tage på en ørkensafari. Du kommer til at køre i en 4×4 over sandklitterne, ride på kamel, se solnedgangen over ørkenen og nyde et traditionelt emiratisk måltid under stjernerne.

2) Besøg Burj Khalifa

Burj Khalifa er med sine 828 meter den højeste bygning i verden. Tag elevatoren op til en af observationsdækkene for at få en betagende udsigt over Dubai. Eller, for en endnu mere unik oplevelse, kan du booke et værelse på et af de luksushoteller, der ligger inde i tårnet.

3) Shop i Gold Souk

Dubai er berømt for sin kærlighed til bling, og ingen steder er det mere tydeligt end i Gold Souk. Dette marked er fyldt med skinnende guldsmykker, mønter og andre nipsgenstande. Selv hvis du ikke er på markedet for noget, er det værd at besøge det bare for at se alle de blændende udstillinger.

4) Tag en tur på en abra

Vandtaxaen er et af Dubais mest ikoniske symboler. Disse små både krydser Dubai Creek og sejler passagerer frem og tilbage mellem Deira og Bur Dubai. For kun 1 dirham (ca. 0,27 USD) kan du køre en tur i en af disse både og få en smagsprøve på, hvordan livet var i det gamle Dubai.

5) Udforsk Jumeirah-moskeen

En misforståelse om muslimer er, at de ikke tillader udenforstående at komme ind i deres moskéer. Det kunne ikke være længere fra sandheden! Jumeirah-moskeen byder besøgende af alle trosretninger velkommen 6 dage om ugen til rundvisninger ledet af kyndige guider. Moskeen er særlig fantastisk ved solnedgang, når den er oplyst af projektører.

6) Se, hvordan dadler bliver forarbejdet på Al Barakat Dates Factory

Dadler er en vigtig del af den emiratiske kultur, og Al Barakat Dates Factory tilbyder gratis rundvisninger, så besøgende kan se, hvordan disse særlige frugter dyrkes og forarbejdes. I slutningen af rundvisningen får du mulighed for at smage på nogle af deres lækre produkter. mums!

7) Rid på en kamel i Al Safa Park

Al Safa Park er en af Dubais største parker, og den er hjemsted for snesevis af kameler! For kun 5 dirhams (ca. 1,36 USD) kan du ride på et af disse elegante dyr rundt i parken. Det er en fantastisk aktivitet for både børn og voksne

Konklusion

Dubai bliver ofte opfattet som værende blot en legeplads for de rige og berømte, men der er så meget mere i denne by, end man umiddelbart kan se! Fra kamelture i Al Safa Park til at udforske Old Dubai ombord på en abra-vandtaxi, er der uendelige muligheder for eventyr i denne fascinerende mellemøstlige metropol. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse til Dubai i dag!

This entry was posted in annonce. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *