Sørg for at beskytte dit hår i alle døgnets timer

For at skabe de bedste forudsætninger for et sundt og velplejet hår, er det essentielt at bruge nogle gode produkter. Dette inkluderer blandt andet at man bruger shampoo, balsam og hårmasker der er udviklet til at pleje og blødgøre ens bestemte hårtype. Herudover, at man også supplerer med olier, vitaminer og mineraler, som styrker hårets naturlige vækst, samt hårbørste og -elastikker, som er skånsomme mod håret. Alt dette og meget mere hårpleje kan du finde på denne hjemmeside                   https://yuaiahaircare.dk/. Herudover er der andre ting du kan tilføje til dine daglige rutiner, for at vedligeholde et sundt og velplejet hår.

 

Et mikrofiberhåndklæde til håret

Et mikrofiberhåndklæde til håret, er den ideelle løsning til at pakke det våde hår ind efter badet. Et håndklæde lavet af mikrofiber er nemlig ekstra skånsomt mod det våde hår, som har en større risiko for at blive skadet. Når håret bliver vådt, er det ekstra elastisk hvilket gør risikoen for at det knækker eller får andre skader, større. Det er også derfor, at det er vigtigt man bruger en hårbørste til vådt hår, hvis man ønsker at rede det, inden det er tørt. Herudover får du også den fordel, at et mikrofiberhåndklæde er langt lettere end et almindeligt håndklæde, og du kan derfor roligt gå rundt med det, uden at danne spændinger i nakken.

 

En bambus bonnet

En bambus bonnet er perfekt til at beskytte håret, mens du sover. Når vi sover udsætter vi håret for langt mere slid end vi tror. Dette sker når vi rykker rundt på hovedet, eller vender og drejer os i søvne. Her beskytter en bambus bonnet håret langt bedre end almindeligt sengetøj, hvor håret lettere kan glide med rundt og derved ikke bliver medtaget på samme måde. En bambus bonnet sidder perfekt på hovedet, og vil derfor ikke genere din søvn.

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *