Forevig dine ferieminder på en kreativ måde.

Når man er ude og rejse så får man masser af muligheder for at vise at man har været i et givende land. Oftest kan du finde køkkenmagneter med bynavne og lidt kendte turistattraktioner på, du kan købe t-shirts, øloplukkere… you name it, der alle er gode til at vise hvilken verdensrejsende du har været.

Sammen med diverse souvenirs kommer også feriebilleder, minder og sjove oplevelser der ikke er blevet fanget på kamera, men som er for gode til at glemme, og det triste er at mange af disse ting hurtigt stilles væk. Oplukkeren og magneten bruges ligegyldig for deres kulturværdi, mens t-shirten skubbes bagerst i skuffen og billederne havner på en disk eller på nettet.

Spørgsmålet er hvad kan man gøre for at undgå dette, og her får du nogle kreative muligheder.

Foren dine souvenirs til en genstand.

Medmindre du forventer at skulle bruge nogle af dine købte genstande så er der en stor mulighed for at samle alt der har med denne ene tur at gøre. Ved køb af et lærred og lidt lim, så kan I gøre det til et fællesprojekt der går ud på at udstille jeres tur. Smæk t-shirten op på det ene hjørne, giv lærredet en overskrift på det andet og udprint nogle feriebilleder til en collage og brug en tus til at skrive et par af de sjovere historier så de altid kan huskes.

Er man dog ikke så kreativ, så kan man stadig forene sine feriekøb på en mere simpel måde. Hvis man har plads til at have sådan et lille, vitrineskab så kan man bruge hylderne til at repræsentere forskellige rejser man har været på. Det kreative ligger i at man fortsat kan lave en collage hvis det har interesse, men man kan endnu bedre end det lave en scrapbog, der har været med på rejsen og ageret som en dagbog hvor historierne dag for dag kommer ind.

Giv den en ekstra skalle

Kender man nogle der har en hobby indenfor videoredigering og man husker på forhånd at filme mange af sine oplevelser, så kan man også gøre noget sjov ud af hele sin rejse. Her får souvenirs lov til at blive skubbet i baggrunden og hele turen kommer i centrum. Med redigeringen kan man lave sin egen lille DVD og give det et tema der ligner nogle af de klassiske tv-programmer med mulige kommentarsporer der er optaget når man er kommet hjem. Dette vil også bringe familie og venner sammen når de skal se eller opleve jeres rejse på en hel anden måde end ved simpel udstilling.

Her får købte og fundne genstande også en anden værdi fordi de lige så meget bærer en rolle som rekvisit for den underholdning der fremvises på skærmen. Historier der er relateret til en souvenir vil dertil heller ikke blive ødelagt af at nogle er dårlige til at fortælle en historie netop fordi man ser det udspille sig, og det forener det hele uden at kræve meget plads.

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *