4 seværdigheder i Dubai du må se

Går du og planlægger en rejse til Dubai, så er det godt at få overblik over, hvilke seværdigheder du kan give dig i kast med. Du får helt sikkert nok at lave, og tiden kommer med garanti til at gå rigtig hurtigt. Der er rigtig mange seværdigheder, så du skal ikke gå langt for at støde på den første, men der er dog et par stykker, du bestemt ikke må snyde dig selv for. Her får du forslag til fire forskellige, som du bliver nødt til at besøge, hvis din rejse til Dubai skal være fuldendt.

Burj Khalifa

Dette er uden sammenligning Dubais største attraktion. Det er et 828 meter højt tårn, som får alle andre bygninger i området til at se bittesmå ud. Det er de faktisk ikke, men dette imponerende bygningsværk er så gigantisk, at du aldrig har set lignende.

På 124. etage finder du udsigtsdækker, hvor du kan se ud over Dubais gader. Den er meget populær, så det kan godt betale sig at reservere plads på forhånd. Du kommer lynhurtigt derop ved at tage elevatoren, for det kan godt være temmelig hårdt at gå så mange etager op.

Burj Khalifa ligger i Downtown Dubai, hvor du også finder meget andet spændende liv, så du kan snildt bruge en hel dag her.

Dubai Mall

”Et shoppingcenter er da ikke en seværdighed” tænker du måske, men når det er verdens største, kommer man vist ikke rigtig uden om det. Du finder 1200 butikker i Dubai Mall, og du kan også lave mange andre ting end at shoppe. Her er nemlig et kæmpe akvarium, en indendørs forlystelsespark og en stor skøjtebane.

Det lyder måske helt vildt, og det er det faktisk også. Du kan snildt bruge utroligt mange timer her, især hvis du har børn. Og så kan I da lige få ordnet turens shopping, når du I allerede er der. Der findes få steder i verden, hvor udvalget er så stort.

Dubai Fountain

Når du bevæger dig lidt uden for Dubai Mall, finder du Dubai Fountain. Det er et spektakulært springvand med en kæmpe kunstig sø. Med fast interval opføres der et springvandsshow med lys og musik, og specielt om aftenen er det et stort tilløbsstykke.

Det elegante springvand skyder vandstråler 150 meter op i luften i takt med musikken, og det kan anbefales, at I spiser på en af de mange restauranter, som ligger rundt omkring. Så får I det bedste udsyn til begivenhederne, og maden er ligeledes i top, så det bliver nærmest ikke bedre.

Madinat Jumeirah

Madinat Jumeirah er en slags by i byen. Området indeholder både butikker, underholdning og ikke mindst et hotel, der er bygget som en kopi af en arabisk souk. Dog er alting helt moderne her, men stadig meget gennemført i stilen. Du finder mange trapper med små terrasser, hvor du har god udsigt til Burj Al Arab.

Det er et spændende område, hvor du enten kan vælge at bo på hotel, eller du kan besøge det for at opleve atmosfæren. Det er en spændende blanding af nyt og gammelt, som er et af byens mest interessante steder.

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *