Aktiv ferie? 5 bud på aktiviteter i Dubai der får pulsen til at stige

Dubai er en metropol med en stor rigdom af muligheder for den gode ferie. Du kan dase den ved stranden, få dyrket dit shoppegen, opleve fascinerede arkitektur og meget mere. Men du kan også nyde en aktiv ferie og gå efter aktiviteter hvor du får pulsen op. Læs med her og få vores gode tips til den aktive ferie i Dubai.

Til dig der nyder at få pulsen op når du er på ferie og ikke blot kan nøjes med at få kuldegysninger af din krimi på strandstolen, så har Dubai rigtig mange muligheder for at du kan være aktiv med din familie eller kæreste. Du bestemmer selv hvor vildt det skal være.

[ez-toc]

Helikoptertur

Nuvel, de fleste har vel prøvet at sidde i et charterfly, og du er velsagtens heller ikke gået til Dubai. Men lad dig ikke narre, for du har ikke prøvet at flyve før du har prøvet en helikoptertur.

For det første er udsynet helt fantastisk fra kabinen. Du kan se så meget, og du er langt tættere på det hele end du nogensinde har oplevet fra en flyver.

Du vil opleve at helikopteren er mere levende og du vil helt klart blive suget ind i nuet og bare være maksimalt til stede og nyde oplevelsen.  

Har du tanker om gerne at ville tage en sightseeingtur rundt i Dubai?

Drop det, og se det fra helikopteren. Du får ikke en bedre mulighed for at beskue den overvældende arkitektur og byplanlægning.

Er du blevet hooked på helikopterture helt generelt? Så kan du også prøve det herhjemme. Book en helikoptertur hen over din hjemby.

Skydive over Palm Jumeirah

Nu hvor vi er ved oplevelser i luften, hvorfor så ikke udfordre din eget vovemod og begive dig ud i en skydiving tur? Bare rolig, du kan skydive i tandem med en dygtig instruktør – det vil sige at du er spændt fast til en som har styr på det. Og dermed skal du kun holde styr på din egen adrenalin rus og kinder der blafrer i vinden. The Palm Jumeirah er et top luksushotel med sin egen menneskeskabte marina der er udformet som en palme. På din skydiving tur vil du have kig på netop dette mens du i bogstaveligste forstand får luft under vingerne.

Dune bashing

Du sidder i en jeep. Der er sandbunker så langt øjet rækker. Forestil dig følelsen af akvaplaning, du ved det de advarer imod til teoriundervisning når du skal have kørekort.

På en dune bashing tur vil du opleve dette på en fed måde. En dygtig chauffør vil give dig en rutsjetur på ørkenbanker. Det er rigtig sjovt, og kilder i maven.

Quad bikes

Hvis I er afsted som par eller sågar en familie med lidt større børn er en tur på quadbikes en rigtig skæg måde at få en på opleveren også. Du styrer selv farten og skal forsøge at navigere din quadbike i løst underlag og skarpe sving. Måske konkurrerer i lidt på at få den hurtigste tid – det ville vi gøre!

Jetski

Oplev Burj Al Arab fra den persiske golf og kryds den seværdighed af din bucket list samtidig med at du får en pause fra den tunge ørkenvarme.

En tur på jetski er en fed aktivitet som både er meget aktiv for de deltagende og på samme tid kan give jer en unik mulighed for at se kystlinjen af Dubai. De fem aktiviteter herover er kun et udsnit af de muligheder du har for en aktiv ferie i Dubai. Udforsk mere på egen hånd og del jeres tips i kommentarerne herunder.

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *