Guide: Rejs til Dubai i juleferien 

Trænger du til at prøve noget nyt i forhold til juleaften? Måske er det på tide at holde julen på en anderledes måde, end hvad du før har været vant til. Selvom julen, er den skønneste tid for mange mennesker, så er det ikke alle som føler det helt samme. For julen kan måske føles ensformigt, hvis man laver det samme hver eneste år. Derfor kunne det være du skulle overveje at rejse til et andet land for at fejre højtiden. Eller måske ’ikke’ fejre højtiden. Uanset, hvordan du har det med julen, så er Dubai et rigtigt godt sted at rejse hen på det tidspunkt af året.  

Skift vintervejret ud med solrige Dubai 

Dubai byder på masser af sol hele året rundt, men særligt på denne tid af året kan det være ganske fortræffeligt at rejse dertil. For på denne årstid, er vejret nemlig ikke så varmt som i sommermånederne og man kan regne med en dejlig temperatur på mellem hele 23 og 30 grader. Selvfølgelig vil julen aldrig blive som man kender den fra Danmark, men det kan nu være en fantastisk oplevelse alligevel. Så man skal måske veje op, hvad der er vigtigt og hvad man har brug for denne jul.  

Den eventyrlystne type 

Hvis du skal afsted med din rejsepartner og i begge er eventyrlystne, så er Dubai den helt rette destination. Der er masser af muligheder for at få stillet adrenalin-tørsten på denne destination. Du kan for eksempel give en oplevelse i Dubai til ham i julegave. Ellers kan du finde oplevelsesgaver til ham i Danmark med masser af spænding. Der er både mulighed for at give ham en golf oplevelse, sparophold eller noget helt tredje.  

I Dubai, kan i for eksempel tage på tur i ørkenen på quad bikes. Eller, hvad med en tur i buggies i den golde ørken? Dubai har så mange oplevelser i vente, at I, i hvert fald ikke kommer til at kede jer i juleferien.  

Jul i Dubai 

Hvis man godt kan undvære den helt traditionsrige jul i Danmark, og vil prøve at nyde denne højtid på en anderledes måde, så er Dubai altså et godt forslag. Man skal bare være opmærksom på, at man ikke kan forvente det samme som derhjemme. Dog får man en på opleveren, med masser af dejligt vejr, rig kultur, og nærmest endeløse muligheder. Man kan sagtens rejse til Dubai for en uges tid, hvilket også betyder at du/I ikke behøver at hive to uger ud af kalenderen. I kan for eksempel vælge at være væk både til jul og nytår, for at få nytårsaften med. Der findes mange rejsebureau, som kan hjælpe med rejsen til Dubai, ellers kan I også søge efter flybilletter og hotel selv.  

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *