Sådan får I en rejse for hele familien

Annonce

Dubai har de seneste år udviklet sig til et stor og sprudlende storby med et hav af muligheder for store og små. I Dubai er der både sol og strand, men er også en levende metropol, hvor shopperne og kulturelskerne kan gå amok.

Storbyoplevelsen

Rejser du til Dubai for at opleve kulturen og den buldrende metropol med de mange shoppemuligheder? Dubai indeholder det hele. Gode shoppingssteder i byen er blandt andet Dubai Mall (verdens største storcenter), Souk al Bahar eller Mall of the Emirates. Hvis du er mere til at opleve kulturen, så kan du besøge Madinat Jumeirah som er en by i byen. Hvis du bor på hotellet Al-Qsar eller Mina A’salam hotellet, så har du mulighed for at sejle gratis rundt i abras både i kanalerne. Har du lyst til at lære mere om Islam og baggrunden for kulturen i Dubai, så kan du besøge Jumeirah Mosque, som er den eneste moske i hele Dubai, hvor turister kan få adgang. Husk at når du besøger en moske, er det en god idé at være klædt respektfuldt på. Det betyder ingen shorts eller toppe/t-shirt og tørklæder på hovedet, hvis du er en kvinde.

Sol og strand

Er du taget til Dubai for at nyde varmen med familien, så kan det anbefales at finde et børnevenligt hotel med adgang til pool. Her kan det varmt anbefales at booke et værelse på Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel eller Atlantis The Palm. I forbindelse med Atlantis The Palm ligger Aquaventure, som er et vandland med syv forskellige vandrutsjebaner. Derudover kan du i forbindelse med hotellet også besøge det 11 millioner liter akvarium Lost Chambers eller Dolphin Bay. Hvis du har børn, der er vilde med dyr og shopping, så kan I også besøge Dubai Mall, hvor der også er et kæmpe akvarium. Du kan se en del af akvariet helt gratis fra Dubai Mall, mens du kan opleve det hele ved at besøge Dubai Aquarium and Unterwater Zoo. Hvis du på din rejse til Dubai savner det danske, så kan du også altid besøge Legoland Dubai.

Hvis du rejser til dubai er du sikret, at solen skinner året rundt. I vinterperioden er der dagtemperaturen omkring 24 grader, mens den i sommertiden kan komme op på 40 grader. Med sol skinnende året rundt er Dubai altid en mulighed, hvis du har brug for varmen.

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *