5 tips til dig der skal rejse til Dubai

Hvis du har tænkt at Dubai aldrig har været det mest oplagte og billige feriemål, bør du tænke om igen! Dubai er gennem de seneste år hurtigt blevet et foretrukket feriested for turister, også fra USA og Vesteuropa. Dubai er nok mest kendt for sit guld og glimmer og luksushoteller i dyre domme, men hvis man er frisk på selv at grave lidt, kan man sagtens dykke ned i Dubais rige historie ved at tage på marked eller opleve ørkenen. Der er ikke den seværdighed, du ikke kan se eller den aktivitet, du ikke kan lave, mens du er i Dubai.

Tjek vejret før du tager af sted

Det kan være en rigtig god idé at tjekke vejrudsigten inden du køber flybillet til Dubai, så du kan komme af sted på det rigtige tidspunkt. Sommeren varer fra maj helt indtil september, hvor de er ulideligt varmt, selv for byens indbyggere. Så det er mest anbefalet at tage af sted uden for disse måneder, helst lige inden og lige efter højsæsonen, dvs. februar eller november. Læs mere om at besøge en storby som Dubai her.

Tjek kalenderen for helligdage

Det kan være fordelagtigt selv for dig som turist at tjekke kalenderen for muslimske helligdage, hvor begivenheder i byen er få og åbningstiderne korte. Dette kan sågar have påvirkning på det offentlige transportsystem. Under den hellige fastemåned Ramadan kan der opstå særlige situationer, hvor mad og drikke ikke er tilgængeligt før solnedgang, så hav det i mente inden du planlægger rejsen.

Brug din tid på at gå i center

Dubai har fået ry for at være centrum for alt luksuriøst og har derfor også et hav af butikker i alle prisklasser. I månederne januar og juli er der store rabatter på alt i Dubai. Disse butikker ligger oftest i gigantiske indkøbscentre, hvor man udover at købe dyrt tøj og uvurderlige smykker, også findes spillecentre, skibakker, akvarier og meget andet. I dette aspekt ligner Dubais indkøbscentre slet ikke Vestens kedelige centre, hvor man kun kan nøjes med at købe tøj og spise lidt mad.

Oplev det ægte Dubai

Vi ved alle sammen godt at Dubai ynder at være byen lavet af solidt guld, men hvis man skraber det øverste lag guld af, kan man sagtens finde dele af det ægte Dubai. Hvis du for eksempel besøger de traditionelle markeder i udkanten af byen, går der ikke længe før du finder utroligt mange specialvarer som sjældne krydderier, smykker fra Iran og sølv fra Oman. Her kan du såmænd også købe guld til små priser, hvis du ønsker det, da prisen på guld er lavere i Dubai end i resten af verden. Læs mere om at rejse her.

Det vilde natteliv

Tro det eller ej, men Dubai har et imponerende vildt og utrætteligt natteliv! Dubai har en lang række forskellige barer, restauranter og diskoteker, hvor man kan feste hele natten lang. Faktisk slutter de fleste fester først klokken 3 om natten. Det er også meget populært blandt den yngre generation af lokale at tage ud på yacht cruise for at feste, hvor der ingen tidsgrænser eller vagter er!

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *