Sådan passer du huset mens du er på ferie

Der er mange historier om hvordan folk er kommet hjem til et hus der har haft uønskede gæster. I længden ødelægger det hele oplevelsen om den komplette gode rejse, for mens afrejsen og turene rundt i udlandet har været vidunderlige hyggelige, og hjemrejsen har været ganske udmærket, så ødelægges det ved det sidste øjeblik i hjemkomsten hvor man pludselig skal kigge efter hvad der mangler, håndtere at nogle har trådt så langt ind i ens personlige rum.

Hvad kan man gøre ved dette? Hvordan kan man undgå at komme hjem til disse scenarier? Her får du nogle simple tips til at sikre dit hjem imens du og din familie er på ferie.

Overvågningsformer

Det klassiske forslag for at holde huset sikret, er ved at lave overvågningsaftaler med naboer og genbo, og det er et godt forslag fordi det vil blive gjort af folk, som færdes i området i forvejen og ved hvordan tingene skal se ud. Er der nogle underlige skikkelser der ikke er kendt i dette nærmiljø, så vil det hurtigt vække alarmklokker blandt disse, så der kan tages handling før en skade er sket.

Foruden dette kan man direkte overveje at investere i en form for overvågning eller hentydninger om overvågning, da der er mange statistikker der viser at boliger med overvågning har betydeligt færre indbrud end huse uden indbrud. At stille spørgsmålet til prisen – da man kan finde billige løsninger der blot skal skræmme potentielle indbrudstyve væk – kan man sige at det vil med sikkerhed være billigere end hvad man kan miste gennem et enkelt indbrud.

Udfyld tomrummet

Er man i stedet i en af de heldige situationer at man kender nogle unge teenagere der i den nærmere fremtid har planer om at prøve at stå på egne ben, så kan man give dem en chance mens man er ude at rejse. Ved at den unge får denne mulighed for at prøve sig som udeboende vil give hjemmet det liv der normalt holder folk væk.

En sådan ordning kan foruden at beskytte hjemmet fra ubudne gæster, også hjælpe med at holde planterne vandet, hvis man har efterladt noget i køleskabet der næppe kan holde sig til jeres hjemkomst, vil man kunne aftale at disse råvarer vil være brugbare for den midlertidigt boende.

Har man allerede kæledyr, så ved man også at dyret for det første bliver fodret, men også at det får selskab, at det ikke skal være ensomt og indelukket alene med undtagelse for et hurtigt nabobesøg.

De tre muligheder for hvordan man bedst sikre sig mod indbrud er alle tre gradvist forøget sikkerhed, hvor brugen af naboerne vil være midlertidig aftenovervågning da naboerne også skal passe deres jobs, kamera og tyverialarm vil være ren overvågning og sikring døgnet rundt og det samme kan man sige om at gøre brug af en midlertidigt boende, der oveni det holder hjemmet levende og velplejet.

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *