Rejseguide til Dubai og 3 steder du skal opleve

Er du ved at planlægge den næste ferie? Mange familier planlægger sommerferien i god tid, fordi de gerne vil have styr på detaljer som flybilletter, hotel, rejsedato og lignende. Jo tidligere du er ude, jo bedre priser kan du som regel også finde. Det er meget individuelt hvor rejsen skal gå hen for den enkelte familie. Nogen holder altid ferie det samme sted, imens andre prøver forskellige lande hvert år. Det er meget populært at besøge Dubai, da landet har meget at byde på for turister. Find ud af hvad der er værd at se i Dubai, så du kan finde ud af, om det skal være næste rejsedestination.

Noget for hele familien

Når danskerne vælger et bestemt land at besøge, så er det typisk fordi der er noget bestemt de gerne vil opgave. I Paris er det f.eks. Eiffeltårnet imens det i Madrid kan være Pradomuseet. Hvad er det som tiltrækker danskerne i Dubai? Dubai er en ny i de Forenede Arabiske Emirater og har omkring 3,3 millioner indbyggere. Dubai er en by for de eventyrlystne danskere, der gerne vil opleve natur og kultur på samme tid. Dubai er en by for hele familien, da der både er interessante ting for de helt små i familien samt for de store.

Planlæg alle detaljer

En rejse til Dubai skal planlægges nøje, da det tager minimum 6 timer at komme dertil afhængig af hvordan du sammensætter flyrejsen i forhold til mellemlanding eller direkte fly til en lufthavn i byen. Prisen kan også være derefter, så der er mange parametre der skal gå op i en højere enhed. Det er en god ide at du og din familie allerede har planlagt hvad I skal opleve i Dubai, så I kan finde ud af hvornår I skal opleve hvad. Dette giver et godt overblik over hvordan dagene skal planlægges.

Tre seværdigheder du skal opleve

Der er tre seværdigheder som du og familien bør opleve i Dubai.

Ørkensafari er yderst populært, da du oplever hvordan det er at befinde sig i en ørken. Du får lov til at køre på ATV og kan efter ønske få lov til at ride på kameller. Dette er en seværdighed som alle kan være med til og et dejligt minde at kunne tænke tilbage på.

En anden seværdighed du og familien bør opleve er moskéen i Abu Dhabi, som er en smuk stormoské med smuk arkitektur. Du kan nemt få en hel dag til at gå i den store moské, da der er så meget at kigge på. Du kan vælge at få en guide med på turen, så vedkommende kan fortælle en masse om stedet.

Det tredje sted du skal bestille billetter til, er Burj Khalifa, som er en høj bygning med op til 125. etage. Her får du en usædvanlig smuk udsigt ud over Den persiske Bugt og får det fulde overblik over Dubai.

Glæd jer til rejsen

Kom i gang med planlægningen, så du og familien kan glæde sig til at komme af sted til Dubai. Det er en dejlig by, som mange turister vælger at vende tilbage til. Det skyldes at der er så mange seværdigheder, at en familie dårligt nok kan nå at opleve det hele på en uge.

This entry was posted in Dubai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *